Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 29.10.2014.
13:48
pressonline.rs A
Folk pevač Ana Bekuta i Šaban Šaulić proslaviće 29. novembra Dan Republike, kao što su to činili pre 30 godina. Naime, oni su na taj dan zakazali veliki koncert u Spensu u Novom Sadu, a interesantno je da će se na sceni pojaviti u neobičnim stajlinzima.
Sreda 29.10.2014.16:03
Ovoj trojki,koja tako zeljno zeli da nam evocira uspomene na vladavinu diktatora cope nije nikada zivot bio zagorcen,bilo im je dobro za cope,dobro zaradjuju i danas na grbaci siromasnog,i uspavanog Naroda.Svakako da vecini nije do pesme,ali ce se ipak naci sacica nostalgicara i oni ce otici na taj koncert,jer neznaju sta cine tim potezom a zamolio bi admina da nam ovakve vesti i onu sa Cecom za 50000 evrica za jednu noc ubuduce ne objavljuju,jer mnogima ce biti potrebna lekarska pomoc,ko razume shvatice.
Sreda 29.10.2014.16:25
Kod nas narod nema ni za hleb,a ove kalasture,porno-folk pevaljke se gadjaju ciframa od 50.000 evra za docek nove godine. Svaki dan se pojedine pevaljke (kurave) hvale tezgama od 5.000 do 10.000 evrica,a jesu li platile porez na tu zaradu?? U ovoj Srbiji samo posten najebe,i ne moze da prezivi,a ova bagra se bogati na ovim glupim i napacenim narodom.
Petak 31.10.2014.10:39
E moj ZraneRa i Šumadinac. Devedesetih četnici dođoše na vlast i kao i 41. izdadoše Srbiju, prodaše nam sve, opljačkaše nas temeljno tako da je sada jasno da je "Titova" vlast je bila prava narodna vlast. To se sad vidi jasno sa distance. Nije Tito ništa ODNIO i samo je donio. Od svinjarske zemlje nepismenih i polu-pismenih napravio je visoko-obrazovanu i industrijski jednu od naj-naprednijih u svijetu. Vuk je pljačkao Beograd 8 godina prije Slobodanove smjene a 2.000-te je zajedno sa DOS-om je temeljno opljačkao cijelu Srbiju. Sad su oni bogati a mi nemamo šta da jedemo. A svi se sjećaju vremena kad je radnicima bila najveća briga hoće li u Portorož, Dubrovnik ili Budvu ba ljetovanje.
Subota 01.11.2014.14:22
Nadam se da kada budes citao ovu repliku neces biti ni drogiran ni alkohoziran,a radi se samo o dobroti copinoj(tj.titinoj,kako ga ja od milja prozivam)koju ti ovde spomenu.Ja cu da navedem samo par "dobrota"koje si ti zaboravio,jer Narod nije bio vlast,kako ti rece,vlast je bio copo uz podrzku Srba komunista.On nije bio samo vlast,za neke j bio i Bog,te ga poneki i dan danas cak slave.Nabrojacu samo par nekih njegovih "dobrota":Goli Otok,trulo bratstvo-jedinstvo,ubijanje Srba rodoljuba po citavom svetu(Cikago,London,Pariz,Nemacka i td.,oduzimanje ljudima pravo na slobodno izjasnjavanje(uzimanje njegovog imena na jezik kaznjavano je veliim zatvorskim kaznama),prisilno oduzimanje Narodne
Subota 01.11.2014.14:33
imovine,skolovanje i pomaganje samo njegovim pristalicama,zabrana veronauke(primer:zatvaranje stoke po Crkama),vecito proganjanje pristalica Ravnogorskog Pokreta i clanova njihovih porodica kao i jos mnogo drugih "dobrota",kako ti ono rece.Pa se nadam da je i ovo zdravom razumu dosta,da razume sve te "dobrote".Tebi predlazem da zaboravis skolu koju si ucio i da se (ako je jos moguce)vratis zdravom razumu.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)